• Na telefononi ne: +355 42 23 4775
 • Adresa Rr. Reshit Çollaku,
  Pallati Aurora Nr. 1,
  Kati i 3-të, Tiranë
 • Godina Banimi

  Vila dhe Godina Rezidenciale

  Ndihet nevoja e ndërtimeve cilësore, me komplekse banimi të planifikuara mire, me hapësira publike, mundësi parkimi të nëndheshme, ngrohje, izolim e te tjera vecori

  LEXO ME SHUME
 • Vepra Industriale

  TE PERFUNDUARA DHE NE NDERTIM

  Ndërtimet industriale mbizotërohen kryesisht nga investitorë të fuqishëm privatë, qe gjatë aktivitetit të saj, shoqëria jonë ka bashkëpunuar me këta investitore, si në kontrata të drejtpërdrejta, ashtu edhe në nënkontraktime të ndryshme.

  LEXO ME SHUME

ÇFARE NA BËN TË JEMI NDRYSHE

Asgjë nuk na bën të veçantë, thjeshtë duam të bëjmë ndryshimin

 • NDËRTUES PROFESIONAL

  Jemi në kërkim të vazhdueshëm për të përmirësuar cilësite e punës dhe shërbimet tona. Në kërkime të vazhdueshme te zhvillimeve të reja, dhe implementim të zgjidhjeve inovatore ne projekte dhe...

  LEXO MË SHUMË
 • TEKNOLOGJI TË APLIKUARA

  Shpërndarje e mirë dhe fleksibël e hapësirave në plan, Lartësi optimale e katit, Ndricim dhe ventilim natyral optimal per cdo ambjent te objektit, Ventilim i pavarur per ambjentet e kuzhinave dhe

  LEXO ME SHUME
 • CILESI QE NE THEMEL

  Së shpejti...

PROJEKTET E FUNDIT

EKIPI I PROGEEN

Në saje të një stafi të kualifikuar dhe me experience, ne përmbushim premtimet tona.
Çelësi i suksesit tonë qëndron në bashkëpunimin e specialistëve më të mirë, që kanë aftësinë të zhvillojnë projekte nga konceptimi deri në realizimin e tyre.
Stafi ynë teknik dhe profesional ka arritur ekspertizë në të gjitha fushat dhe bashkëpunon për të siguruar që ne të prodhojmë cilësi dhe arkitekturë e cila i qëndron kohës.